Terme Krka - Novice

Terme Krka
3. februar 2011


Naj bo valentinovo letos nepozabno!

Zajtrk v postelji. Romantična večerja ob soju svečk. Savnanje v intimnem ambientu. Se sliši mamljivo? V Šmarjeških Toplicah smo poskrbeli za vse, tudi za valentinov ples s posebnim gostom ... 
Vikend paket že za 140 EUR za osebo
Rezerviraj

Valentinov vikend v Dolenjskih Toplicah

Zajtrk v sobi, romantični pohod z baklami in ljubezenskim napitkom ter valentinova svečana večerja. Tudi tu smo poskrbeli za presenečenje večera ...
Vikend paket že za 134 EUR za osebo
Rezerviraj

Romantični vikend za strastno ljubezen

Pustite se zapeljati ... Partnerju, čarobnemu morju, soncu. Pustite se razvajati našim mojstrom masaž, uživajte v toplini savn ... Zagotavljamo vam, da se boste tega oddiha še dolgo spominjali z nasmehom na ustih ...! Program poleg namestitve vsebuje tudi wellness storitve.
Cena vikend paketa za dve osebi že od 300 EUR

Rezerviraj

Valentinov ples na Otočcu

V soboto, 12. februarja, ob 20.00 v Restavraciji Tango
Spoštovane Valentine in Valentini, ljubezen je najlepši, najbolj čudovit ples … Doživite romantične trenutke v objemu tistega, ki ga imate najraje - ob plesni glasbi in kulinaričnih dobrotah.

Rezerviraj

Valentinovi večeri v Restavraciji Grad Otočec

Ljubezen vrti svet. Najmočnejša nit, ki povezuje misli, roke, srca, življenja. Vedno je, vedno bo ... In Grad Otočec je s svojo čarobno energijo pravo mesto za njeno praznovanje – še posebej v teh februarskih dneh.

Vabimo vas na Valentinove večere v Restavracijo Grad. Zaviti bodo v rdečo, dišali bodo po ljubezni, obetali bodo vse … in še več.
Izberite svoj večer med 11. in 14. februarjem 2011 in ga preživite v romantičnem vzdušju za zidovi otoškega gradu.
Rezerviraj

Ni komentarjev: