Krompirjeve počitnice in 2 otroka brezplačno!


Krompirjeve počitnice!


V času »Krompirjevih počitnic« uživajte v udobnosti bivanja v Hotelu Breza ali Hotelu Sotelia! Pripravili smo zanimive pakete, kjer vas čaka poseben družinski bonus: brezplačno bivanje 1. otrok do 11,99 let in 2. otrok do 4,99 let (skupaj z 2 odraslima osebama v sobi, min. 3 noči); ter pester animacijski program: bučarijada, zabava ob noči čarovnic, otroške delavnice, lov na vikinški zaklad, modna revija ...
NOVO v času krompirjevih počitnic 2011: tobogan v bazenih Wellness centra Termalija za najbolj pogumne in adrenalina željne!

Negujte svojo energičnost!

Negujte svojo energičnost!
Da bi učinkovito delali in polno živeli, moramo negovati svoj vir energije. V Wellness centru Termalija ter v Spa Armonii vam nudimo najrazličnejše metode učinkovitega sproščanja, ki odlično vplivajo na vaše telo in duha.
V mesecu oktobru izberite tisti paket ugodnih ponudb, ki ustreza samo vam, in tako privarčujte tudi od 40 EUR dalje!

SPArty v Wellnessu Orhidelia!

SPArty v Wellnessu Orhidelia!
Plesna zabava SPArty zagotavlja zabavo z odličnimi DJ-ji, vrhunskimi glasbenimi nastopi v živo in atraktivnimi plesnimi predstavami. Pridružite se nam na že tretjem SPArtyju v soboto, 22. oktobra 2011, kje drugje kot v prelepem Wellnessu Orhidelia. Pripravili smo vam celodnevni paket sprostitve, razvajanja in mokre zabave od 10.00 ure dalje.
Zagotovite si svojo vstopnico in se potopite v svet nepozabnih zabav SPArty.

First minute Silvestrovo!


Silvestrovo se nezadržno bliža - ali morda že premišljujete, kje in kako ga boste preživeli? Pohitite in si rezervirajte svoj silvestrski paket še danes, kajti najbolj hitrim bomo priznali do 15% POPUST za bivanje v Hotelu Breza, v Wellness hotelu Sotelia ter v apartmajih v Aparthotelu Rosa ali Vasi Lipa. Ponudba velja samo za rezervacije prejete do 15. novembra 2011.

Za več informacij pokličite službo rezervacij Term Olimia na telefon 03/829 78 36 ali poglejte na www.terme-olimia.com.

1 komentar:

Brezplačno Oglaševanje pravi ...

Odlično... kar tako naprej...hvala za prispevek:=)