Vrata GRAND Hotela Primus se odprejo 28. Septembra

primus

28. septembra odpira svoja vrata Grand Hotel Primus ****, v katerem se boste lahko prepustili uživanju v wellness centu, doživeli Rimsko zgodbo v savnah, se sprostili v hotelskih bazenih ter uživali v dobri kulinarični ponudbi.

Grand Hotel Primus **** je kombinacija poslovnosti in sprostitve.

Hotel razpolaga z moderno opremljenimi konferenčnimi in seminarskimi dvoranami, v katerih se lahko odvijajo različni dogodki, za manjše skupine pa je možno najeti tudi luksuzni apartma saj apartma razpolaga s 150m2 veliko teraso. Za manjše skupine organiziramo tudi rimske večere v posebnem bazenu, kjer se čuti pridih preteklosti.

Wellness center Fortuna je center dobrega počutja v katerem vas v atraktivnem okolju z rimskim pridihom želimo popeljati v stanje popolne sprostitve s širokim izborom masaž in drugih lepotnih ritualov za nego obraza in nego telesa, ki jih dopolnjujemo z izredno bogato ponudbo savn kot so Večnamenska finska savna, Kromoterapija, Programska parna savna, Parna piling savna, Parna solna savna, Ekstremna finska savna, Parna aroma savna, Laconium z Ledeno jamo ter Rimsko VIP savno, namenjeno tistim gostom, ki si želijo več zasebnosti in udobja.

Tukaj smo, da ustrežemo Vašim željam.


1 komentar:

Anonimni pravi ...

Good for people to know.