Presenečamo in podarjamo 1 noč bivanja!

V mesecu zaljubljenih!

V mesecu zaljubljenih!

Na trenutke, ko lahko pokažemo nekomu svojo naklonjenost, v hitrem tempu vsakdanjega življenja dostikrat pozabljamo. A kaj, ko ravno ti trenutki polepšajo dan in preženejo skrbi, težave. In prav Valentinovo, kot praznik zaljubljencev, prijateljev in vseh, ki se imajo radi, je ena od mnogih priložnosti za tako dejanje.

Podarita si najboljše trenutke v dvoje in se razvajajta skupaj v domačnosti Hotela Breza ter v prijetni atmosferi Spa&Beauty centra ali v prestižnosti Wellnessa Orhidelia! Ali izberite paket "Samo za vaju" v Hotelu Sotelia!

Hotel Sotelia »

Hotel Breza »

Wellness centri »

Pri nas zelo radi presenečamo, sploh v prihajajočih zimskih počitnicah!

Radi presenečamo

Zima v Termah Olimia je pravljična, saj je obdana s čudovito zimsko pokrajino, ki je morete spregledati, ko sem po sprehajate po poteh in ko raziskujete kraj. Tukaj lahko čez dan uživate v Oazi bazenov, se predate vročemu zraku savne, se prepustite spretnimi rokamam maserjev ali se počutite zadovoljni, ko nekaj naredite za svoje zdravje. Ob večerih pa pomenjkujete ob odlični kulinariki ali celo zaplešete.

Če imate otroka, ki je mlajši od 12 let in boste pri nas uživali vsaj tri dni in noči, bivanja zanj v času zimskih počitnic, od 12.2. do 28.2.2010, ne boste plačali. V času počitnic še dodatno PODARJAMO 1 noč bivanja tako v Hotelu Breza kot v Hotelu Sotelia!

Več »

Vitki brez diet in štetja kalorij

Vitki brez diet

Privoščite si oddih v Termah Olimia, kjer se boste prebujali v toplih bazenih, se ogreli z nordijsko hojo, uživali ob uravnoteženih obrokih in spoznali vse skrivnosti vitkih ljudi. Razkrila vam jih bo ga. Marija Merljak, univ. dipl.ing.živ.teh. ob podpori terapevtov Centra zdravja Olimia.

Lahko se odločite za skupno 3-dnevno druženje z bivanje v prenovljenem Hotelu Breza**** in izberete vikend paket "Vitki brez diet in štetja kalorij" ali pa se nam pridružite samo na dnevnem seminarju in prisluhnete naslednjim temam: Hujšati, a ne hirati, Pot hrane skozi telo, Holesterol in trigliceridi, Slabokrvnost, stres in debelost, Kaj spremlja debelost ter Hrana je rešitev.

Izberite temo, ki vas že dolgo zanima.

Cena posameznega predavanja je 5 EUR, udeležba na vseh predavanjih pa stane 25 EUR.

Več »

Ni komentarjev: