SLADKANJE JE LAHKO ZDRAVO IN DOBRO Je to res? Izvedeli boste na delavnici, ki bo V četrtek, 28. oktobra 2010, ob 17. uri V predavalnici Hrast v Termah Snovik Na delavnici bomo predstavili osnovne sestavine zdravih sladic in poskusili nekaj preprostih receptov za vsak dan. Iz vsebine delavnice: • Kaj je BIO, Eko živilo • Za osnovo uporabimo zdrava in polna žita • Sladimo z občutkom in naravno • Čokolada ali »čokolada« • Maščobe, ki ne škodijo • Oreščki, semena • Začimbe in druge sestavine sladic • Priprava sladic in degustacija Delavnico bo vodila Petra Zlatoper. Vabljeni, zabavno bo in sladko... Prosimo, da se zaradi predhodne priprave sladic, prijavite: 01 83 44 104 ali na email info@terme-snovik.si Delavnica bo izvedena v okviru projekta LAS »Srce Slovenije« Uvajanje porabe živil, pridelanih na območju Srca Slovenije, v Eko Termah Snovik. | ||||||||
Sladkanje je lahko zdravo in dobro - predavanje - Eko Terme Snovik
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Ni komentarjev:
Objavite komentar