Samo 47 EUR za drugo osebo!


Samo 47 EUR za drugo osebo!

Samo 47 EUR za drugo osebo!
Ob nakupu dvodnevnega paketa za 2 osebi v Hotelu Breza**** plača 2. oseba samo 47 €! 1. oseba plača 147,00 €, 2. oseba samo 47 € za 2x polpenzion. Posebna ponudba velja v terminu 13.5. – 22.6.2011.Pohitite! Na voljo samo 10 sob dnevno!

Rdeči paketi po ceni zelenih!

Rdeči paketi po ceni zelenih!
Sivino in mraz je zamenjala zelena trava in v nas pa tudi prebudila željo po lepem in zdravem telesu. Zato smo v Hotelu Sotelia rdeče pakete in cene obarvali zeleno in tako se boste v mesecu juniju razvajali tudi do 18% ugodneje.

Družinska pustolovščina!

Družinska pustolovščina!
V času poletnih počitnic smo pripravili družinski bonus: brezplačno bivanje za 2 otroka do 11,99 let ter otroka do 4,99 let (skupaj z 2 odraslima osebama v sobi, min. 3 noči) ter poletne cene že od 189 € / 3x polpenzion dalje. Poskrbeli smo tudi za družinska doživetja ter pestro dogajanje v Termalnem parku Aqualuna, kjer vas čaka letošnja novost - Aqua Safari. Po celotnem kompleksu bo na ogled kar 100 živali v naravni velikosti, tako boste na lastne oči videli, kako veliki so v resnici slon, žirafa, tiger, kača, opica, krokodil, zebra, hipo ...

Paket ugodnih ponudb za vaše razvajanje!

Paket ugodnih ponudb za vaše razvajanje!
Da bi učinkovito delali in polno živeli, moramo negovati svoj vir energije. V Wellnessu Orhidelia, Spa&Beauty centru ali Spa Amali ter v Spa Armonii vam nudimo najrazličnejše metode učinkovitega sproščanja, ki odlično vplivajo na vaše telo in duha. V mesecu juniji izberite tisti paket ugodnih ponudb, ki ustreza samo vam!

Vodni planet zabave v Termah Tuhelj

Vodni planet zabave v Termah Tuhelj
Ohladite se v vročih poletnih dneh na Vodnem planetu ob bogatem animacijskem programu za otroke ter brezplačno bivanje za 2 otroka – 1 otrok do 12 let ter 2. otrok do 5 let.
www.terme-tuhelj.hr »


Ni komentarjev: