Lektoriranje besedil iz področja zdravja in medicine

Lektorsko-prevajalska agencija LPI je specializirana za lektoriranje iz področka zdravstvenih in medicinskih besedil. Naša strokovna ekipa se z veseljem spoprime z vsakim besedilom, če tudi je zelo strokovno. Vsa zahtevnejša besedila lektoriramo v sodelovanju z avtorjem, ki je aktivno vključen v pregled. V preteklosti smo opravljali lektoriranje in prevajanje za različna slovenska zdravilišča, lekarne in ostale zdravstveno medicinske naročnike. Zaradi nenehnega dela na področju tovrstnih besedil smo močno dopolnili seznam referenc in seveda pridobili bogate izkušnje, ki jih sprida izkoriščamo. Lektoriranje in prevajanje besedil opravljamo za različne namene. Od internih glasil, katalogov, spletnih strani pa vse do navodil za uporabo, tehnične dokumentacije ...
Poslovno sodelovanje, ki ga imamo z našimi poslovnimi partnerji prilagajamo in razvijamo na podlagi medsebojnih želja in potreb.

Ker se veselimo novih izzivov bomo z veseljem sodelovali tudi z vami. Pošljite nam vaše zahteve in potrebe in kontaktirali vas bomo!

Ni komentarjev: