Lektoriranje diplomskih nalog

Si študent - študentka? Potem je storitev Lektoriranje diplomskih nalog odlična zate. V lektorsko-prevajalski agenciji se že od leta 2005 ukvarjamo z lektoriranjem in prevajanjem za študente, posameznike in podjetja. V obdelavi smo imeli različna besedila, kot so: diplomske naloge, magistrske naloge, doktorske naloge, spletne strani, letna poročila, časopise, revije, kataloge, priročnike, zbornike ...

Ponudba za študente

Ponudba vključuje vse za izdelavo vaše diplomske, magistrske ali doktorske. Tako lahko pri nas naročite lektoriranje, oblikovanje, tiskanje in vezavo zaključne naloge. Za opravljeno delo izdamo račun in vsa potrebna dokazila, ki jih zahteva vaša fakulteta, višja ali visoka šola.

Hitro lektoriranje

Ker se večini študentov z lektoriranjem in prevajanjem povzetka zelo mudi smo pripravili ponudbo expres storitev. Tako lahko v primeru zahtev naloge pregledamo v najkrajšem možnem času, ki še zagotavlja najvišji nivo kakovosti.

Kaj je lektoriranje?

Lektoriranje je slogovni in slovnični pregled besedila, ki ga opravi zato ustrezno izobražen in izkušen lektor. Lektor mora imeti končano izobrazbo ustrezne smeri.

Ni komentarjev: